Skip to content Skip to footer

RESTAURACJA

Co robimy? Działamy w duchu slow i eko food. Ważna jest dla nas ochrona i promocja lokalnych, tradycyjnych sposobów produkcji żywności oraz promocja kultury spożywania. Ważne jest zatem kupowanie świeżych i dobrych produktów z lokalnych źródeł, wytworzonych z użyciem tradycyjnych receptur i metod przygotowania, wymagających czasu i odpowiedniego nakładu pracy. Nad wyborem produktu, procesem przygotowania i smakiem czuwa szef kuchni inż. gastronomii Alek Drost

SPRAWDŹ NASZE MENU

PRZYSTAWKA

ZUPy

DANIA GŁÓWNE

DESERY

MAKARONY I SAŁATKI

BURGERY

DLA DZIECI

LUNCH (wtorek-piątek) 12:30-16:00

BRUSCHETTA PO 16:00

Szukasz stolika?

Potrzebujesz stolika na przyjęcie firmowe, rodzinne lub romantyczną kolację?

ZADZWOŃ DO NAS

ZAMÓW NASZE DELIKATESY